Omega-3 Oil 1000ml Paard

Omega-3 olie voor paarden voor over het voer. Voor de weerstand, soepel bewegen en gezonde huid en vacht / staart- en manen. Bestel een handig doseerpompje mee. En zo puurnatuur bewust als we zijn, leveren we die niet standaard aan bij elke fles. Ze zijn namelijk heel goed her te gebruiken en schoon te spoelen met heet water. Eén pompje bevat ongeveer 1,5 ml.

Icelandpet Omega-3 Oil 1000ml PP
€  37,95

Productinformatie

Gebruik

Deze voedzame en smakelijke Omega-3 olie wordt goed geaccepteerd over het voer bij paarden. De olie heeft dé juiste verhouding Omega-3 en Omega-6 (4:1) en een zeer hoge concentratie DHA (414mg) en EPA (644 mg) per 5 ml om daadwerkelijk een therapeutisch effect te bereiken.  

Icelandpet Omega-3 Oil 1000 ml voor paarden 1 x daags:

onderhoudsdosering 20 - 50 ml

therapeutisch 50 - 100 ml 

Dien toe over het voer, door een slobber of rechtstreeks met spuitje in de mond.

Icelandpet Omega-3 Oil voor paarden is verkrijgbaar in 1000 ml in een aluminium fles met draaidop. De olie blijft goed bewaard doordat er geen licht door de fles komt. Bewaar de fles op 'kamertemperatuur' maar uit de zon. Ideaal dus voor op stal. 

Bestel een handig doseerpompje mee. En zo puurnatuur bewust als we zijn, leveren we die niet standaard aan bij elke fles. Ze zijn namelijk heel goed her te gebruiken en schoon te spoelen met heet water. Eén pompje bevat ongeveer 1,5 ml.