STOP! Animal Bodyguard

Hét groene alternatief voor kleine huisdieren.

STOP! Hét groene alternatief voor vlooien- en tekendruppels voor hond, kat, konijn, fret, cavia en hamster
€ 24,95 

Productinformatie

Gebruik

Eén variant voor hond, kat, konijn, fret, cavia en hamster
 
Hét groene alternatief

Natuurlijke druppels, o.a. gemaakt van essentiële oliën, hypoallergeen! De unieke plantaardige formule van STOP! Animal Bodyguard is volledig veilig voor uw hond, kat, konijn, cavia, fret en hamster. Volwassenen en kinderen kunnen het huisdier onmiddellijk na toepassing aanraken. Dankzij de milde samenstelling ook geschikt voor zogende moederdieren, pups, kittens en oudere dieren. STOP! Animal Bodyguard helpt de vacht gezond, jeukvrij en fris te houden. Kan worden verdeeld over het lichaam zonder bijwerkingen.

Plantaardige, hypoallergene druppels

Veilig voor dieren, kinderen en jezelf

Ook geschikt voor pups, kittens, zwangere en zogende moederdieren

Effectief, ook na direct zwemmen!

Heerlijk geurend voor dier en mens

Aanbevolen dosering

Iedere 15 dagen aanbrengen

0 - 10 kg,  2 ml

10 - 25 kg, 4 ml

25 - 40 kg, 6 ml

40 - 55 kg, 8 ml

Iedere 10 kg meer 2 ml extra doseren.

Een dikke vacht wellicht iets meer doseren. Het ene dier is bevattelijker dan het andere. Een en ander is ook afhankelijk van de omgeving!

Met hersluitbare dop. Na opening nog drie maanden houdbaar indien bewaard op een koele, donkere en droge plaats. Alleen voor uitwendig gebruik. Omdat de natuurlijke etherische oliën voldoende verdund zijn, is het veilig in gebruik. 4 glazen flesjes van 8 ml. Onder laboratorium condities ontwikkeld door Union B.I.O. Anno 2005. Uiteraard dierproefvrij!

Gebruiksaanwijzing

Voor uitwendig gebruik. Spreid de haren en verdeel de druppels zo goed mogelijk over de huid (gehele lichaam). Breng een paar druppels met de vingers aan op dunbehaarde plekken zoals in de liezen en oksels (warme plekken) en boven de staart. De slijmvliezen mijden! Favoriete plekken als de randen van de wenkbrauwen en oren met de vingers voorzichtig insmeren. De werkzaamheid is optimaal naarmate de huid goed doordrongen raakt van het aroma. Handen wassen mag na het toepassen, maar hoeft niet! Wij adviseren om STOP! Animal Bodyguard het hele jaar door te gebruiken. Iedere 15 dagen secuur herhalen.

 

Ingrediënten

Aqua, Olea europaea, Rosmarinus officinalis, Salvia officinalis, Melaleuca alternifolia, Piper nigrum, Allium sativum.

 

 

 

Deel deze pagina:


Bezorgd over uw privacy?