PUUR Cranberry houdt de blaas van poedel Guus in conditie

Kijk, van zo’n bericht op facebook worden we bij puurnatuur.nl heel gelukkig. De oude poedel Guus van Gaby Stoffers kan het dankzij PUUR Cranberry stellen zonder antibiotica. Urinewegen blij, darmen blij en het immuunsysteem blij. En natuurlijk een blije baas. Op 21 juni werd de hond maar liefst 15 jaar! 

Hardnekkig

Groot was dan ook de schrik toen er bij Guus ineens bloed in de urine zat. Dat was twee jaar geleden, Guus was toen 13 jaar. Het lukte Gaby om de urine op te vangen. De dierenarts was duidelijk in zijn oordeel: dit gebeurt vaker bij oude honden. Omdat Guus ook problemen had met zijn schildklier en kampte met een hernia, en op leeftijd was, kwam de vraag op: heeft behandeling nog zin? In overleg met de dierenarts besloten ze eerst tot een antibioticakuur.

Gaby: “En dat hielp gelukkig! Wat was ik blij. Maar na twee weken kwamen de klachten weer terug. Opnieuw een kuur met antibiotica. En weer verdwenen de klachten en keerden ze na stoppen met de kuur net zo hard weer terug. Wat was wijsheid. Opnieuw antibiotica? Dat wilde ik eigenlijk niet meer.”

Cranberry

Een zoektocht op internet bracht Gaby bij de Cranberry capsules van PUUR. Ze besloot het erop te wagen. Gaby: “En dat hielp eigenlijk meteen supergoed. Ik gaf Guus drie weken lang elke dag 2 capsules en de klachten verdwenen. Maar ook nu kwamen ze weer terug nadat ik was gestopt. Dus weer de Cranberry gegeven in kuurvorm. Maar na stoppen opnieuw hetzelfde liedje. Nu geef ik Guus de onderhoudsdosering van 1 capsule per dag en op deze manier blijven de klachten weg. Ik ben zo blij dat ik tegen dit natuurlijke middel ben aangelopen.”

Omdat Guus niet goed overweg kan met de capsules, geeft Gaby alleen de inhoud. Ze geeft de poeder dus los over het voer. Dit werkt nu ontzettend goed. Het zorgt voor een goed milieu in de blaas, waar bacteriën zich niet prettig voelen. Gaby: “Dit is nu twee jaar geleden en ik ben dankbaar dat ik nog zo van Guus mag genieten. We lopen elke dag nog zeker anderhalf uur samen en als we in het park zijn wil hij ook nog stukjes rennen. Volgens mij heeft hij het nog prima naar zijn zin in het leven en wij zijn blij dat hij er nog is.”

Mijn hond heeft dit ook nodig!